Drivs du av att göra skillnad för människor, verksamheter och samhälle? På Combitech erbjuder vi utmaningar i utvecklingens absoluta framkant, plus ovanligt trygga anställningsvillkor och trevlig företagskultur. Nyfiken på oss? Vi är nyfikna på dig.

Din roll som konsultenhetschef
Som konsultenhetschef får du möjlighet att kombinera ansvar för personalutveckling för en grupp på ca 10-15 konsulter inom affärsområdet industri med egna kvalificerade konsultuppdrag. Din roll som chef för en konsultenhet är på ca 20% av din tid.
Vi har ett nära samarbete med de ledande företagen i regionen. Våra kunder finns inom försvarsindustri, telekom, fordonsteknik, medicinsk teknik m.fl. branscher. Tillsammans med våra kunder kan vi erbjuda spännande uppdrag som ger dig möjlighet att utveckla och bredda din kunskap och erfarenhet.
Vi tror på kombinationskraft och att du genom ditt chefskap blir en bättre konsult och genom att vara aktiv konsult även blir en bättre chef.

Vad kan du tillföra?
Är du ingenjör med inriktning mot system och mjukvaruutveckling som gillar att coacha och utveckla människor? Vi tror att du är väletablerad i din nuvarande roll inom industrin eller IT-branschen och att du nu söker nya utmaningar där du får möjlighet att utveckla ditt intresse för att leda och coacha andra människor.
För att lyckas i denna roll är du van att samarbeta för att nå resultat samtidigt som du gärna tar egna initiativ för att uppfylla de gemensamma målen. Du är trygg i dig själv och kan agera självständigt samtidigt som du är lyhörd för kundernas och kollegornas behov och önskemål. Ett nyckelord på Combitech är långsiktighet, vi jobbar med detta både i relationen med kunder och medarbetare. Vi lägger därför stor vikt vid din förmåga att bygga förtroende, skapa goda relationer och agera affärsmässigt i ditt ledarskap.
Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urvalet sker löpande. Välkommen till Combitech!

Kom och gör skillnad
Att vara konsult på Combitech är lite annorlunda jämfört med andra konsultbolag. Utöver spännande och utvecklande kunduppdrag erbjuder vi anställningstrygghet och förmåner i nivå med andra branscher, samtidigt som du får chansen att växa i en företagskultur som uppmuntrar dig att utvecklas både personligt och professionellt. Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, är unikt och ingår som en naturlig del i din anställning.
Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart till dina utvecklingsmöjligheter. I Combitech är vi 1900 medarbetare som tror på framtiden och drivs av missionen att skapa hållbar nytta för människor, verksamheter och samhälle. Som medarbetare på Combitech växer vi tillsammans i en kultur där vi uppmuntrar personlig utveckling, balans i livet och ett kreativt förhållningssätt till problemlösning. Vi sammanfattar det i vår mission, Technology with a purpose.
Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår hemsida! Eller varför inte kontakta en combitechare på LinkedIn?
Platsannonser – Arbetsförmedlingen

Written by gh0st