Vi söker för kunds räkning dig som idag arbetar som nätversktekniker och vill testa på en ny roll där du även agerar teamledare för ett mindre team! Är du en person som gillar att ta kontakt med nya människor och coacha andra? Vill du bli en del av ett växande internationellt företag som erbjuder unika tekniska lösningar till kunder världen över?

Passar vi dig?

Wise IT är ett rekryterings- och konsultföretag inom IT med huvudkontor i Stockholm. Vår uppgift är att hitta rätt person till rätt IT-jobb. Tänk dig ett jobb där du får möjligheten att ta nästa steg i din karriär. Oavsett om ditt nästa steg är att hitta din spetskompetens, testa nya saker eller arbeta med den senaste tekniken. Ett jobb med bra lön, trygghet, förmåner och ett stort nätverk. Ett jobb där du kan byta uppdrag om och när du vill. Uppdrag som vi letar upp till dig och som kan leda till en anställning eller värdefull erfarenhet. Vi står vi bakom dig hela vägen — i ditt nästa steg.

Wise IT har kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö och ingår i Wise Group, en koncern med specialistbolag inom HR och rekrytering. Wise Group är listat på Nasdaq Stockholm, Small Cap.

Din vardag

Den här tjänsten är en tudelad roll som både nätverkstekniker och teamledare. Du arbetar dels operativt med nätverkslösningar, dels koordinerar och coachar det dagliga arbetet för ett mindre team som precis som du brinner för teknik och IT-drift. I rollen som nätverkstekniker arbetar du t.ex. med att prioritera, identifiera och lösa incidenter samt designa och bygga nätverkslösningar. I rollen som teamledare arbetar du t.ex. med att driva mindre projekt, följa upp leveranser samt agera länk och kommunicera mellan olika avdelningar. Generellt har du både ett stort ansvar och utrymme att påverka ditt arbete. För rätt person finns goda möjligheter till både karriärmässig och personlig utveckling.

Vem är du?

Vi ser gärna att du har några års arbetserfarenhet inom nätverk och därmed har goda och breda kunskaper inom området. Du har även erfarenhet av att arbeta i både Linux- och Windowsmiljöer. Utöver de tekniska erfarenheterna väger din personlighet tungt. Vi söker dig som gillar att både skapa nya relationer och underhålla befintliga. Du är dessutom en strukturerad, tydlig och ansvarsfull person som brinner för service och samarbete. Du har flytande språkkunskaper i både svenska och engelska, i såväl tal som skrift.

Låter detta intressant?

Tveka inte att ansöka CV-löst redan idag genom att besvara 5 snabba frågor! Vid frågor, vänligen kontakta kandidatansvarig Rebecca Levy på rebecca.levy@wiseit.se.

Vi ser fram emot Din ansökan!
Platsannonser – Arbetsförmedlingen

Written by gh0st