Rollen innebär att tillsammans med ditt team ansvara för att Inwido Sveriges affärssystem sammanfogar koncernens strategiska beslut och enheternas behov. Du kommer att ansvara för att bygga och utveckla teamet samt att vara en del av den operativa verksamheten där du driver egna system- och integrationsprojekt. Inwido har många spännande projekt där digitalisering av våra processer kommer vara viktigt för att möte kunderna förväntningar. Tjänsten innebär att du arbetar med olika funktioner inom koncernen i såväl strategiska frågor som operativa uppgifter. Ditt IT/IS team består idag av 8 personer. Du rapporterar till Finance & IS Director och placeringsort kan antingen vara Jönköping eller Vetlanda.

Vi tror att du har teknisk utbildning på eftergymnasial nivå inom relevant område samt har verkat som ledare under tre – fem år. Du ska ha dokumenterat goda ledaregenskaper och arbetat som projektledare med hög beställarkompetens och kunskap om systemintegration. Tjänsten förutsätter god verksamhetsförståelse inom tillverkningsindustri och att du har goda kunskaper inom något större affärs- eller MPS system. Goda kunskaper i såväl svenska som engelska i tal och skrift är ett krav.

Inwido Sverige är en del av Inwido, Europas största leverantör av fönster och en av de ledande dörrleverantörerna. Genom att ständigt interagera med konsumenterna kan vi erbjuda smarta lösningar som förbättrar människors liv i hemmet. Inwido Sveriges varumärkesportfölj inkluderar Elitfönster, EraFönster, Outline, Hemmafönster, Hajom, SnickarPer och Diplomatdörrar. Läs mer på www.inwido.se.
Platsannonser – Arbetsförmedlingen

Written by gh0st