Ny verksamhet söker engagerade medarbetare som brinner för digital marknadsföring. Vi startar i augusti ett nytt Online Marknadsförings bolag, med ambition att bli det ledande bolaget för små och medelstora bolag i Sverige.

Vi söker därför engagerade och drivna medarbetare som vill vara med och skapa detta bolag på flera orter i Sverige, från Malmö i söder till Umeå i norr. Vi är på jakt efter allt ifrån experter inom rådgivning gällande marknadsföring online till erfarna digitala producenter samt Kundservice, Ekonomi och IT personal. Vill ni vara med på en spännande och utmanande resa, häng då med oss i augusti.

För mer information om befattningsbeskrivningar som ni är intresserade av vänligen mejla vårt infokonto info@torget.se

Ni skickar även era ansökningar/intresseanmälningar direkt till detta konto och ser gärna där att ni motiverar vad ni kan bidra med för att utveckla bolaget för att bli ett av de ledande Online Marknadsföringsbolagen i Sverige. Skriv titeln på befattningen i ämnes raden.

För ytterligare frågor kontakta Urban Johansson på: 070-416 95 00, urban.johansson@torget.se

Rekrytering sker löpande och sista ansökningsdag är den 31 juli.
Platsannonser – Arbetsförmedlingen

Written by gh0st