Strålfors IT söker en Manager IT Infrastructure & Platforms för att driva vår infrastruktur framåt och för att säkerställa stabil och effektiv IT-drift. Är du en av dem?

PostNord Strålfors utvecklar och erbjuder kommunikationslösningar till företag med många kunder. Vi är en stark aktör inom digital kommunikation och vår kärnkompetens är att hantera stora volymer variabla data och distribuera till rätt person, i rätt kanal, i rätt tid.

Strålfors IT har i uppdrag att stödja och ge service till olika verksamheter med en effektiv och affärsanpassad IT-plattform. Strålfors arbetar ständigt mot ny teknik och ligger därmed i framkant på flera områden vilket genomsyrar hela organisationen. Strålfors IT är verksamt i samtliga länder inom koncernen.

Arbetsuppgifter och ansvar

I detta jobb som Manager IT Infrastructure & Platforms verkar du för att stödja vår verksamhet på bästa sätt och ansvarar för att driva kontinuerliga förbättringar i vår IT-miljö tillsammans med service managers, change manager, applikationsägare och övriga stakeholders i IT och verksamheten.

Detta jobb är såväl strategiskt som operativt och du jobbar bla med att leda och driva ditt team, att hantera våra leverantörer och avtalsförhandlingar, samt att driva förändringar inom Infrastrukturområdet, och du har även eget budgetansvar. Frågeställningar i ditt dagliga jobb kan bla beröra infrastruktur-arkitektur, plattformar våra applikationer kör på, Integrationer samt förbättringar av våra processer.

Du har personalansvar för en grupp på ca 10 personer och ingår i vår IT-ledningsgrupp och rapporterar till Head of IT.

Kvalifikationer och personliga egenskaper

Vi söker dig med god erfarenhet av IT-infrastruktur (Microsoft) och framförallt av förändringsledning i en snabbrörlig verksamhet. Du har minst 5 års erfarenhet av ledarskap och personalansvar

Vi tror att du är flexibel, affärsmässig och att du ser till värdet av leverans och service.

Som Manager IT Infrastructure & Platforms ser du värdet av att driva strukturerad, standardiserad och centraliserad IT. Samtidigt som du är processorienterad är det viktigt att du förstår att en process ibland behöver anpassas till verksamheten och vice versa.

Du har förmåga att analysera och beskriva komplexa IT-orienterade situationer och fakta på ett lättförståeligt sätt. I ditt jobb tar du ansvar och agerar proaktivt för att nå önskade resultat.Viktiga verktyg för dig i arbetet förutom din yrkeskompetens är god samarbets- och kommunikationsförmåga.

Då vi supporterar flera länder vill vi att du har god erfarenhet av att kommunicera muntligt och skriftligt på både svenska och engelska.

Vi erbjuder

I detta jobb som Manager IT Infrastructure & Platforms blir du en viktig del av att förverkliga Postnord Strålfors mål att erbjuda konkurrenskraftiga kommunikationslösningar. PostNord Strålfors kan erbjuda dig intressanta utvecklingsmöjligheter och en tillvaro som inte stagnerar.

I denna rekrytering samarbetar vi med Cabeza AB. För att ställa frågor om detta jobb, vänligen kontakta rekryteringskonsult Malin Schultz: malin.schultz@cabeza.se (mailto:malin.schultz@cabeza.se). Vi hanterar ansökningar löpande och konfidentiellt.

Jobbet som Manager IT Infrastructure & Platforms är placerad i Malmö eller Ljungby och omfattar heltid tillsvidare. I tjänsten förekommer resor.

Postnord Strålfors arbetar för människors lika värde och ser gärna en mångfald av sökanden.

Sökord: IT-ansvarig, IT-infrastruktur, IT-plattform, IT platform, Microsoft, IT-manager Infrastructure and Platforms, Strålfors IT, PostNord Strålfors, IT-ansvarig jobb
Platsannonser – Arbetsförmedlingen

Written by gh0st