Vi söker nu en kommunikativ och visionär Head of IT Operations som vill leda vår stora och växande IT Operationssektion till nästa nivå. Vi är just nu inne på en spännande resa mot att bli Nordens största och mest lönsamma spelbolag med Nordens bästa IT-avdelning. Med denna vision i sikte gör vi en nysatsning på vårt ledarskap och hoppas att du vill vara med och bygga detta med oss.

Som Head of IT Operations har du det yttersta ansvaret för IT-avdelningens infrastruktur och att skapa en stabil drift med hög kvalitet, tillgänglighet och säkerhet. Du ansvarar också för vilka verktyg och arbetssätt som används och att kartlägga utvecklingsbehov. Vi har påbörjat ett arbete med DevOps och i rollen behöver du vara drivande i det arbetet och säkerställa att samarbetet med utvecklingssektionen går i rätt riktning. Sektionen IT Operations kommer bestå av ca 40 medarbetare och ett antal chefer inom både drift, support, nätverk och system. Du har det yttersta ansvaret att bygga upp och vidareutveckla en effektiv och attraktiv arbetsplats som genomsyras av ett öppet och affärsdrivet klimat.

Du är en kommunikativ och pedagogisk person som har en mycket god förmåga att driva igenom beslut tillsammans med dina medarbetare. Vi verkar i en föränderlig bransch där det kan hända väldigt mycket, väldigt snabbt och du behöver därför drivas av att se förändring och resultat. Det är meriterande om du har erfarenhet av förändringsledning och vi ser gärna att du har ett stort intresse för att bevaka trender inom området. Som ny i din roll vill vi skapa rätt förutsättningar för dig och du kommer därför att få en ingående introduktion och individuell coachning under din första tid hos oss. I rollen kommer du att ingå i IT-ledningen och rapportera direkt till CIO.

Vi söker dig som har:

– Erfarenheter från strategiskt arbete på ledningsnivå inom IT

– Erfarenhet av att leda i en komplex IT-organisation, gärna med transaktionsintensiva system

– Gedigen bakgrund inom IT Operations

– Erfarenhet från organisationer som arbetar med DevOps och Continuous Delivery

Låter detta som jobbet för dig?Tveka då inte att skicka din ansökan redan idag.

Eventuella frågor besvaras av: frida.wallentin@atg.se (mailto:frida.wallentin@atg.se%20%20)

Intervjuer sker löpande.

ATG är ett spelbolag som ägs av trav- och galoppsporten placerade vid Sveriges största travbana Solvalla. Vi har idag ca 300 medarbetare och satsar på att växa med lönsamhet, för att bli Nordens största spelbolag och Nordens bästa IT-avdelning. IT-avdelningen består idag av cirka 150 medarbetare och chefer inom bland annat utveckling, arkitektur och produktion. Hos oss får du utvecklas både som medarbetare och ledare och vi satsar alltid på ständiga förbättringar inom tekniken, som måste ligga i framkant på grund av ökad internationell konkurrens. Vi erbjuder bland annat en företagstränare, sportvåning, träning under arbetstid och flexibla arbetstider. Till skillnad från andra spelbolag så har ATG inget privat vinstintresse utan överskottet går tillbaka till trav- och galoppsporten. Genom detta så bidrar vi till att ca 30 000 människor runt om i landet kan syssla med det som de älskar, nämligen hästsporten. Eller som vi brukar säga – vi gör Sverige mer levande.
Platsannonser – Arbetsförmedlingen

Written by gh0st