Vill du arbeta med moderna och ledande produkter och tjänster inom Microsoft? Vill du arbeta internationellt och ansvara för IT för över 45 siter runt om i världen?

Vi söker dig som brinner för teknik och vill ta ett helhetsansvar och driva på inom ditt teknikområde.

Tjänsten är placerad på Nynas HQ vid Johanneshov – Globens T-bana.

Om Nynas AB

Nynas är ett specialoljebolag. Vårt fokus är på de många applikationer som olja kan användas till förutom bränsle.

Vårt jobb är att få ut så mycket prestanda som möjligt ur en ändlig resurs. Till skillnad från bränsle, som förbrukas direkt när det används, kan våra lösningar i många fall användas i flera årtionden innan de återanvänds.

Vårt jobb tar oss över hela världen, till kunder på alla kontinenter. Om du är redo för ett globalt äventyr har du kommit till rätt plats.

Din vardag

Gruppen ”Infrastructure & Operations” är ansvarig för ISIT-infrastruktur globalt inom arbetsplats, nätverk, server, skrivare, säkerhet etc där du kommer ingå och arbeta tillsammans med 10 kollegor.

I din roll kommer du ansvara för teknikplattform för system och produkter, främst inom Microsoft. IT-miljön är modern och består av till exempelvis Azure. I din roll är du ansvarig för tjänster inom området, till exempel ADFS, PKI, AD och GPOs. Där med är du också ansvarig för, leverantörsstyrning, Lifecycle Management och SLA-uppföljning etc. Du arbetar även med arkitektur och design inom området.

Tekniskt arbetar du bland annat med drift, underhåll och livscykelhantering av följande tjänster: ADFS, PKI, Active directory, Azure, Active Directory och övriga tjänster som nyttjas i Azure och Group policys (server).

Vem är du?

Vi tror att du har minst 3-5 års erfarenhet av IT-infrastruktur i en Microsoft-miljö och har erfarenhet inom Microsoft Server.

Du har även varit med i några olika projekt och/eller haft ansvar för något teknik-område, i en teknisk roll.

Du har god kunskap inom server infrastruktur, arbete med certifikat, federering och förstår hur Identity Management fungerar. Du har även erfarenhet av tekniskt arbete med ADFS, AD och GPOs.

Som person är det viktigt att du kan stå på dig och driva ditt område framåt, samtidigt som du förstår vikten av samarbete och kommunicerar på ett bra sätt. Du gillar att arbeta operativt men vill även arbeta taktiskt med ett långsiktigare perspektiv.

Du behöver prata och skriva både svenska och engelska i ditt arbete.

I denna rekrytering samarbetar Nynäs med Wise IT och Jonas Hogener, kontakta gärna honom vid frågor och funderingar – 076-000 18 04.

Om du är intresserad kan du lätt söka utan att behöva bifoga CV i första steget.
Platsannonser – Arbetsförmedlingen

Written by gh0st