Är du en driven och lösningsorienterad person som brinner för digitalisering? Drivs du av tekniska utmaningar, leda andra och vill arbeta med affärskritiska system? Edge HR expanderar och söker nu en operativ IT-chef som vill vara med på deras transformationsresa!

OM EDGE HR

Edge HR hjälper alla typer av verksamheter med att göra HR-frågor effektiva och enkla. Våra digitala tjänster och system hjälper våra kunder att strukturera, effektivisera och organisera sina personalprocesser på ett smart och kostnadseffektivt sätt. Våra kunder är allt från små företag till ideella organisationer och multinationella koncerner. Vi erbjuder ett brett utbud av digitala tjänster, HR-system samt utbildningar och seminarier inom HR, Talent management och arbetsrätt. Edge HR ingår i koncernen Wise Group som är noterat på Nasdaq, Small Cap, Stockholm.

Läs mer om oss på www.edgehr.se

DIN VARDAG

Som Operativ IT-chef kommer du att vara ansvarig för den tekniska miljön samt ha personalansvar för fyra medarbetare – en EpiServer-utvecklare och tre supporttekniker.

I tjänsten erbjuds du stor egen påverkan och frihet i rollen. Ditt arbete innebär huvudsakligen systemansvar för Edge HRs fyra system där förvaltning sker genom externa byråer. Detta innebär att du löpande kommer att prioritera systemutvecklingen, behovsfångst, äga den tekniska road-mapen samt agera kravställare gentemot leverantörer. Därtill kommer du att skapa och sätta processer för systemen samt utföra felsökningar och acceptanstest.

Som medlem i ledningsgruppen får du också möjlighet att vara med att bidra i form av idéer och kunskap för att ta Edge HR framåt i den transformationsresa som de står inför.

VEM ÄR DU?

För att lyckas i denna roll har du arbetat som Team Lead eller dylikt i ett par år. Därtill har du arbetat med systemförvaltning i minst 5 år, leverantörsstyrning, integrationer, test och verksamhetsnära. Detta kombinerar du med en akademisk examen samt goda kunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift.

För att lyckas i rollen ser vi att du är initiativtagande, strukturerad, lösningsorienterad och en tydlig lagspelare. Du har ett stort kundfokus, är affärsmässig och socialt säker. Du besitter ett starkt intresse för innovativa lösningar och håller dig á jour den senaste tekniken.

Det är meriterande om du har erfarenhet av PHP eller EpiServer.

VILL DU VETA MER?

I den här rekryteringen samarbetar Edge HR med Wise IT. Vill du veta mer, kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult, Nadja Zeki, på 073- 521 65 16. Urval sker löpande. Välkommen med din ansökan!
Platsannonser – Arbetsförmedlingen

Written by gh0st