Vi söker en IT-ansvarig till en nyinrättad tjänst som kommer vara en nyckelperson i myndighetens digitala utvecklingsarbete. Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag om du är intresserad av att utforma konstnärsnämndens framtida IT-enhet. Välkommen med din ansökan!

Om tjänsten
Rollen som IT-ansvarig är bred och innefattar både strategiskt och operativt arbete. Du kommer ansvara för och fungera som nav i Konstnärsnämndens dagliga IT-verksamhet och den långsiktiga digitala strategiska utvecklingen vi står inför. Du kommer vara väl insatt i myndighetens krav, behov och drift för att på ett bra sätt kunna ansvara för verksamheten.

Exempel på ansvarsområden och uppgifter:
• Ansvara för kontakter och agera kravställare gentemot externa parter
• Ansvara för IT-säkerhet och att utforma säkerhetslösningar
• Ansvara för upphandling av IT-relaterade varor, tjänster, programvara och hårdvara
• Säkerställa att den digitala utvecklingen motsvarar verksamheten krav och behov
• Delta i budgetarbete för IT-området

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en högskoleutbildning inom IT eller motsvarande relevant kompetens.
För att bli aktuell för rollen krävs att du har
• flera års erfarenhet av arbete i liknande roll
• erfarenhet av strategisk digital utveckling
• erfarenhet av upphandling, avtal och kravställning
• erfarenhet av arbete inom IT-säkerhet
• behärskar svenska flytande i tal och skrift

Det är också meriterande om du har erfarenhet av ekonomi samt en liknande roll inom offentlig förvaltning och dokumenterad erfarenhet av digitaliseringsprojekt.
För att vara framgångsrik i rollen är du noggrann, ansvarstagande, strukturerad, kommunikativ och serviceinriktad.
Om Konstnäsrnämnden
Konstnärsnämnden är en statlig myndighet under Kulturdepartementet. Den övergripande uppgiften är att främja möjligheter för konstnärer att vidareutveckla sitt konstnärskap, att främja konstnärlig utveckling och stödja nyskapande kultur. Myndigheten ska också analysera och sprida kunskap om konstnärernas ekonomiska och sociala villkor och bevaka trygghetssystemens utformning och tillämpning i förhållande till konstnärlig verksamhet.

Ansökan
I den här processen samarbetar Konstnärsnämnden med Poolia. För frågor angående tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Katarina Lemón. Du hittar kontaktuppgifter till höger.

Fackliga representanter på arbetsplatsen är för SACO Lena Malm, telefon: 08-506 550 94 eller e-post: lm@iaspis.se och för ST Helene Svensk telefon: 08-506 550 97 eller e-post: helene.svensk@konstnarsnamnden.se.

Vi jobbar med löpande urval, så du är välkommen att söka redan idag. Vi ser fram emot din ansökan!
Platsannonser – Arbetsförmedlingen

Written by gh0st