Vill du arbeta med moderna och ledande produkter och tjänster inom Microsoft? Vill du utvecklas inom behörighet (tjänster som ADFS, PKI, MIM) så är detta rätt nästa steg för dig! Du arbetar med en modern IT där man kommit långt med bland annat Azure!

Du söker lätt och snabbt utan att i första steget behöva bifoga CV! Tjänsten är placerad på Nynas HQ vid Johanneshov – Globens T-bana.

Om Nynas AB

Nynas är ett specialoljebolag. Vårt fokus är på de många applikationer som olja kan användas till förutom bränsle.

Vårt jobb är att få ut så mycket prestanda som möjligt ur en ändlig resurs. Till skillnad från bränsle, som förbrukas direkt när det används, kan våra lösningar i många fall användas i flera årtionden innan de återanvänds.

Vårt jobb tar oss över hela världen, till kunder på alla kontinenter. Om du är redo för ett globalt äventyr har du kommit till rätt plats.

Din vardag

Gruppen ”Infrastructure & Operations” är ansvarig för ISIT-infrastruktur globalt och arbetar brett inom arbetsplats, nätverk, server, skrivare, säkerhet etc.

I din roll kommer du ansvara för teknikplattformen inom Microsofts system och produkter. Du är ansvarig för bland annat lösningarna för ADFS, PKI och MIM (något vi ser att du vill utvecklas inom men kanske inte har så stor erfarehet av).

I rollen ingår ansvar för budget och avtal, leverantörsstyrning, SLA-uppföljning etc. Exempel på arbetsuppgifter kan vara att sätta upp nya servrar, automatisera manuella processer, agera expert i projekt när nytt affärssystem ska sättas upp etc. Du rapporterar till gruppchefen för ”Infrastructure & Operations och samarbetar med 10 kollegor i gruppen.

I ditt arbete ingår att vidareutveckla ”patch management” och ”lifecycle management” inom ditt ansvarsområde.

Vem är du?

Vi tror att du har minst 3-5 års erfarenhet av brett arbete inom IT-infrastruktur i en Microsoft-miljö. Du har även varit med i några olika projekt och/eller gärna haft ansvar för något teknik-område.

Som person är det viktigt att du kan stå på dig och driva ditt område framåt, samtidigt som du förstår vikten av samarbete och kommunicerar på ett bra sätt. Du gillar att arbeta operativt men vill även arbeta taktiskt med ett långsiktigare perspektiv.

Du behöver prata och skriva både svenska och engelska i ditt arbete.

I denna rekrytering samarbetar Nynäs med Wise IT och Jonas Hogener, kontakta gärna honom vid frågor och funderingar – 076-000 18 04.

Om du är intresserad kan du lätt söka utan att behöva bifoga CV i första steget.
Platsannonser – Arbetsförmedlingen

Written by gh0st