Vi som jobbar på KappAhl har olika bakgrund, ålder, kunskaper och klädstil. Gemensamt för oss är vår drivkraft, att ge många människor möjligheten att vara välklädda. Varje dag får vi inspiration av våra kunder. Vårt jobb är att ge dem samma sak tillbaka!

KappAhl grundades 1953 i Göteborg och är en av Nordens ledande modekedjor med närmare 360 KappAhl- och Newbie-butiker i Sverige, Norge, Finland och Polen samt Shop Online. Vår affärsidé är att erbjuda prisvärt mode i egen design till kvinnan mitt i livet och hennes familj. Cirka 53 procent av sortimentet är hållbarhetsmärkt.

2016/2017 var omsättningen 4,9 miljarder SEK och antalet anställda cirka 4 000 i nio länder. KappAhl är noterat på Nasdaq Stockholm. Mer information finns på www.kappahl.se.

Är du en ledare som vill påverka och se resultat?
Vi erbjuder en spännande roll där du får möjlighet att forma och växa in i din roll. Du arbetar verksamhetsnära och blir en viktig del i vår verksamhet och affärsutveckling. Du kommer arbeta tillsammans med kompetenta kollegor i en spännande bransch där saker och ting förändras snabbt.  

Ditt ansvar
Som teamledare ansvarar du för att leda, styra och koordinera teamet som består av 7 personer plus konsulter i det operativa dagliga arbetet. Du koordinerar och planerar teamets arbete, driver ständiga förbättringar efter önskemål från IT så väl som verksamhet. Arbetet innebär ett tätt samarbete med övriga team inom IT, IT-ledning samt att du har en kontinuerlig dialog med vår verksamhet för att fånga och säkerställa deras behov. Du ansvarar för att våra interna rutiner och processer efterlevs och bidrar till att teamet utvecklas.

Du kommer vara uppdragsledare för tekniska uppdrag inom IT Operations samt inneha rollerna Problem Manager och Release and Deploy Manager i vårt ITSM arbete. Teamledarrollen har systemansvaret för våra datahallar.

Din kompetens
Vi ser gärna att du har liknande erfarenhet i liknande befattningar. Du har erfarenhet av att leda drift- och förändringsarbete av komplexa IT-miljöer. Du har övergripande kunskap inom datacenter, IT-säkerhet, server, nät, lagring, databaser, virtualisering och kommunikation. Självklart kommunicerar du budskap och information på ett enkelt, tydligt och pedagogiskt sätt i tal och skrift på svenska såväl som på engelska.

Din personlighet
Du har tydliga ledaregenskaper, är teknikintresserad och stimuleras av att arbeta och samarbeta i ett högt tempo i en organisation i förändring, Du är lösningsorienterad och duktig på att strukturera eget och andras arbete utifrån arbetsbelastning och tidplaner. Du har lätt för att bygga relationer och hantera många kontaktytor och är riktigt bra på att skapa effektiva team och att utveckla medarbetare. Samtidigt uppskattar du att stå inför nya utmaningar, är prestigelös och har en hög integritet. 

Du har lätt för att känna igen dig i KappAhls värdeord – teamkänsla, kreativitet, tydlighet, energi och mod. Inom KappAhl finns goda möjligheter att växa och utvecklas inom företaget. Välkommen till oss!

Är du intresserad?
Tjänsten är en tillsvidareanställning, placering på IT-avdelningen på vårt huvudkontor i Mölndal. Tillträde så snart som möjligt efter överenskommelse.

Din ansökan ser vi fram emot snarast, dock senast den 8 juli. Vi tillämpar löpande urval så dröj inte med din ansökan.  

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta Thomas Turner, IT Operations and Service Manager, på telefon 031-771 5833.

Facklig företrädare för Unionen är Lotta Silow, telefon: 031-771 5829. Facklig företrädare för SACO är Urban Häggmalm, telefon 031-771 5643.
Platsannonser – Arbetsförmedlingen

Written by gh0st