Har du haft tidigare uppdrag som Interimschef inom IT? Vår kund behöver förstärkning under pågående rekrytering

Vi söker dig som har erfarenhet av uppdrag som interimschef i avvaktan på att ny rekrytering kommer på plats hos vår kund. Som IT-chef ingår du i kundens ledningsgrupp och ansvarar för drift, förvaltning och utveckling av kundens IT-miljö. Du ansvarar även för IT- och informationssäkerheten, vilket innebär att du genomför säkerhetsanalyser med planering och genomförande av nödvändiga åtgärder. Du ansvarar för att arbetsuppgifterna utförs på ett professionellt och korrekt sätt och medverkar aktivt till utveckling, kvalitetssäkring, och dokumentation av strategier, processer, metoder och uppföljning av leverantörer. Som IT-chef har du personalansvar för IT-avdelningens 4 medarbetare. Rollen ställer krav på förmåga att verka på ett operativt, taktiskt och strategiskt plan.

Kompetenskrav

– Mycket goda IT-kunskaper
– Högskoleexamen inom IT
– Erfarenhet av interimschefsuppdrag inom IT är meriterande
– Erfarenhet inom logistik och lager är meriterande
– Svenska i tal och skrift

Som person behöver du ha skinn på näsan, social samt inte vara rädd för att fatta beslut.

Står vikt läggs på personliga egenskaper

Din anställning är hos JobQuest och du kommer vara ute på uppdrag hos vår kund. 100%, dagtid. Start omgående. Rekryteringen beräknas vara klart senast 2019-06. Kunden finns i Spånga.

Hur du ansöker: Ansök så snart som möjligt via vår CV databas på www.jobquest.se. Då tjänsten kan komma tillsättas tidigare kommer vi att arbeta löpande med rekryteringsprocessen.

Vi är flera rekryterare som hanterar rekryteringen av denna tjänst, vid frågor gällande den här rekryteringen eller tjänsten når du oss enklast på e-post kontakt@jobquest.se

Kollektivavtal: Vi är ett auktoriserat Konsultbolag

Om JobQuest: JobQuest är ett konsultbolag med mer än 15 års samlad branscherfarenhet samt med specialistkompetens inom IT, Teknik, Ekonomi och administration. Vår målsättning är att vara din personliga samarbetspartner. Just därför är det så viktigt för oss att arbeta efter våra kärnvärden där våra ledord är att vara Personliga, Nyskapande, Professionella och Handlingskraftiga.
Platsannonser – Arbetsförmedlingen

Written by gh0st